Iskrena rakija

Prodavnica

Iskrena rakija od šljive

Iskrena šljivovica je od 5 sorti šljive. Svoj bogati ukus duguje jedinstvenoj mešavini sorti po kojoj je prepoznatljiva. Domaći hrastovi burići oplemenjuju je blagim, ali osetnim aromoma cimeta i vanile i daju joj intenzivnu smeđu boju. U njima leži od 3 do 8 godina. Za vas je priprema destilerija Kokanović u selu Slavkovica i ona je plod porodičnog rada. Iskrena je rakija premijum kvaliteta. Zbog ove Rakije, mnogi su zavoleli rakiju.

3.790,00 RSD

Pet sorti šljive za jednu raskošnu šljivovicu

 

Boca Iskrene je mesto okupljanja 3 autohtone i 2 novonastale sorte fine srpske šljive.

Tu su: kraljica šljive, Crvena Ranka, nezaboravna Požegača, slatka Moravka i sestre Čačanska Rodna i Čačanska Lepotica.  

Ove sorte mešaju se uz mnogo iskustva i oslanjanje na savremenu tehnologiju, a tako da uvek u zbiru donesu prepoznatljiv ukus. Kod Iskrene nema iznenađenja. Uvek dosledna, ni jednim gutljajem neće razočarati. Svaka boca Iskrene šljivovice iste je prefinjenosti. Istog je, raskošnog ukusa.

 

Kad je šljiva, nek' je Iskrena

Kad je šljiva, nek' je Iskrena

Godinama smo isprobavali mešavine različitih sorti i kreirali različite recepture šljivovice. Dok smo usavršavali zanat, ugledali smo se na stare, srpske domaćine koji rakiju peku sa najviše strasti, ali smo upijali znanje i iz prestižnih svetskih destilerija.

Posle mnogo praktične i teorijske nadgradnje, uspeli smo u našoj početnoj misiji: napraviti rakiju koju će rado popiti i vrsni somalijer, i onaj koji prvi put hoće da je proba i oseti njen ukus.

Fina i pitka, Iskrena lako zavodi i najosetljivija nepca. 

Zbog pitke završnice, a intenzivne suštine, ona je savršen poklon svakome i odlično se uklapa u različita društva. Sa Iskrenom rado nazdravljaju i sprski domaćini, i biznisimeni, ali i savremene dame. Jednako je voljena kod nas, koliko i u inostanstvu. 

Dobrodošla na svim bitnim okupljanjima, ona je tu posle napornog poslovnog dana, kao podrška sastancima sa poslovnim partnerima, na proslavi poslovnog uspeha, ili kao znak pažnje u vidu korporativnog poklona. Ovo je rakija od šljive koja će vam biti verna pratnja kroz svaki uspeh.

Kad je šljiva, nek' je Iskrena

Ukus koji se pamti upakovan u boci koja se ne zaboravlja

 

Da bi rakija zadobila zavidnu reputaciju i epitet “premijum kvaliteta”, nije dovoljno da njen način proizvodnje bude tehnološki potkovan. Niti da ima zavodljiv ukus. Iako se Iskrena ponosi i jednim, i drugim, želeli smo da ima i onaj treći, X faktor: ekskluzivan izgled

Četvrtasta staklena boca debelog dna, uz pamtljivu, a elegantnu crnu etiketu ispostavili su se kao savršena estetska prezentacija svega što Iskrena nosi u sebi. Prvi utisak je važan, i Iskrena to odlično zna, a bogami - i koristi.  

Ona je, i ukusom i izgledom, dostojna mesta u karti pića prestižnih hotela i restorana. Svojom estetikom lepo se slaže uz topli, kućni ambijent, koliko i uz ekskluzivne ugostiteljske enterijere.

Sipajte je onda kada želite da nazdravite s povodom, a darujte kada ste u potrazi za znakom pažnje koji će ostaviti snažan utisak. Iskrena je savršen razlog da izvadite one čašice koje držite na istaknutom mestu u vitrini.

Poručite rakiju od šljive online ili nas posetite radi degustacije

Iskrenu sada možete poručiti uz nekoliko klikova. Odaberete željenu količinu, popunite formular i -  živeli! Iskrena stiže na vašu adresu već za jedan dan, ako poručujete iz Beograda, ili svega par dana ako je poručujete iz drugog mesta u Srbiji.

Ako imate dodatna pitanja i želite da se više informišete pre nego što poručite, Kokanovići su dostupni. 

Kontaktirajte nas i rado ćemo odgovoriti na svako vaše pitanje i pružiti vam sve informacije. Ovako možemo dogovoriti i posetu našoj destileriji. Svratite do Slavkovice i provešćemo vas kroz proces proizvodnje Iskrene, pokazati vam buriće u kojima čuvamo rakiju i uz degustaciju - rado ćemo sa vama i nazdraviti. 

Živeli!

Poručite